Om os

Mor: Lea Hansen
Jeg er født den 19. februar 1980 på Aalborg Sygehus og er vokset op dels i Danmark og dels i Nordgrønland. Jeg blev sommeren 2007 færdig som Bioanalytiker og er nu ansat på Klinisk Mikrobiologisk Afdeling, Aalborg Sygehus. Men da jeg er blev mor til Nivi i december 2010 går jeg nu hjemme på barsel, og forventer at genoptage arbejdet i slutningen af oktober på nedsat tid. Jeg har igen problemer med at få tiden til at gå, for med to små børn er der altid lidt vasketøj eller andet praktisk at lave. Ellers hygger jeg mig med andre mødre og deres børn, eller er ude og gøre butikkerne usikre med barnevogn. Ellers bruger jeg da også en del tid på nettet, lidt for meget engang imellem.
 
 
Far: Peter Mikaelsen
Jeg er født i Nanortalik i Sydgrønland og er vokset op i det meste af Vestgrønland da vi flyttede meget rundt.
De steder hvor jeg har boet længst, er nok Nuuk, Aasiaat og Maniitsoq.
Jeg gik på Gymnasiet i Nuuk, hvor jeg blev færdig i 1999. Jeg blev færdig som IT-elektronik teknolog i 2007, hvor jeg fik arbejde hos Royal Arctic Lines IT afdeling i Aalborg, hvor jeg stadig er glad for at være.
Jeg må siges at være tæmmet af Lea fra det meste nørderi hjemme, men så er det jo godt at man får penge for det til hverdag! Jeg elsker at se forskellige TV serier (nyeste og uden undertekster, if you get my drift), desuden er jeg stille og roligt blevet en mindre fanatisk AaB fan, der nu i flere sæsoner har haft fast plads på stadion! og ellers nu bruges tiden sammen med Lea, Hannah og Nivi, som hverdag kan forbløffe mig mere og mere, en fantastisk udvikling at følge med i.
 
 
 
Storesøster: Hannah Pipaluk Mikaelsen 
Jeg er født den 29. november 2008 på Aalborg Sygehus. Jeg går i dagpleje hos Anne-Lin, sammen med 4 andre søde børn. Vi leger dagen lang, afbrudt af en middagslur. Vi bager tit, siger jeg i hvert fald til mor når jeg kommer hjem, men det passer vist ikke helt. Ellers er jeg en rigtig bølle, der tit driller mor og far. Jeg har en sød lillesøster, som helst ikke må græde, hvis det stod til mig. Jeg elsker Barbapapa, og kunne se dem i fjernesynes hele tiden, hvis jeg fik lov. Jeg har lige fået et puslespil med dem, som jeg efterhånden godt kan ligge selv.
 
 
 
 
Lillesøster: Nivi
Jeg er født den 28. december 2010 på Aalborg Sygehuse. Jeg går hjemme samme med mor indtil oktober, hvor jeg skal starte i dagpleje. Vi går til mor og barn træning hver torsdag, og ellers hygger vi os herhjemme. Jeg er lige begyndt at smile, og ellers er jeg rigtig god til at holde hovedet. Hvis jeg ligger på maven og jeg ikke gider det mere, så triller jeg da bare om på ryggen, men mor tror ikke helt at det er bevidst - hun skulle bare vide.